Varosuositus-hihamerkki, PVC

Varastossa

Kuvaus

Ohjusristeilijä Moskvan ja hyvin monen muun venäläisen sotilaskohteen muistoa epäkunnioittaen päätimme tuoda valikoimaamme täysin historiaan tai mihinkään muuhunkaan liittymättömän hupimerkin. Venäjän viranomaisethan ovat vahvasti sitä mieltä, että tuhoisat räjähdykset kaukana rintamalinjojen takana eivät johdu ukrainalaisten raketti- tai partisaani-iskuista, vaan pelkästä omien morttien töhöilystä. Sen kunniaksi tässä olisi vaikkapa kasarmipalvelukseen sopiva muistutus ehdotetuista varosuosituksista.


Tämän tuotteen hinnasta lahjoitetaan yksi euro lyhentämättömänä Ukrainan puolustustaistelun tukemiseksi Your Finnish Friends Ry:n kautta.


Materiaali on taipuisaa PVC-muovia, ja kiinnitys tapahtuu matalaprofiilisella koukkuvelcrolla, ei perinteisemmin tutulla paksulla koukkumatolla. Kiinnittäessä kannattaa vähän nitkuttaa ja pyörittää merkin pohjaa pörröalustaa vasten, niin se pysyy tiukemmin. Mukana saat luonnollisesti pörröisen vastakappaleen. Jos haluat kiinnittää merkin johonkin sellaiseen paikkaan, jossa ei ole velcropintaa valmiiksi, voit vaikka ommella tai liimata vastakappaleen siihen alustaksi.


Koko: 80 x 58 x 2,5 mm. Varoituskuvio, reunat ja teksti ovat hitusen koholla taustasta.


Valmistusmaa Alankomaat.