Leijonavaakuna-hihamerkki, kohokuvio, PVC

8,99 €
−17 %
7,49 €
Varastossa

Kuvaus

Tässä olisi se juttu, joka jokaisen suomalaisen haarniskasta pitäisi löytyä, eli Suomen perinteikäs leijonavaakuna. Eikä ihan miten tahansa maalattuna, vaan suorastaan silmille hyppäävänä vinyylisenä kohovaloksena! Värit ovat selkeän kirkkaita, ja kohokuvio mahdollistaa ennennäkemättömän valon ja varjojen leikin. Siinä jää jopa puolalaisten kotkavaakuna toiseksi.


Tämän tuotteen hinnasta lahjoitetaan yksi euro lyhentämättömänä Ukrainan puolustustaistelun tukemiseksi Your Finnish Friends Ry:n kautta.


Sinänsä olisi aiheellista kysyä, miksi Suomen vaakunassa on leijona, koska eihän Keniankaan vaakunassa ole mitään tunturipöllöjä, mutta sillä lusikalla syödään, joka annettu on. Peruselementeiltään nykyisenkaltaista vaakunaa – leijonaa, jolla on suora miekka kädessä, sapeli jaloissa ja ruusukkeita ympärillä – on käytetty Suomessa tiettävästi jo 1500-luvulta saakka. Vaakunaleijona ehti olla itsenäisen Suomen lippunakin muutaman kuukauden, kunnes punakeltaiset designit hylättiin sinivalkoisten vaihtoehtojen hyväksi. Vaakunan yksityiskohdat ovat vaihdelleet vuosien varrella; tämä merkki perustuu tämänhetkiseen viralliseen Olof Erikssonin vuonna 1978 suunnittelemaan vaakunaan.


Alelaarituote: Nyt kävi niin, että tehtaan pojat ja tytöt harrastivat työajalla jotain asiaankuulumatonta työläisromantiikkaa, ja tuotteeseen pääsi epähuomiossa pieni valuvika. Punaisessa kentässä on alanurkassa sapelin kahvan alla pieni sinne kuulumaton kohouma. Itse olemme sitä mieltä, ettei sitä juuri huomaa, jos ei tajua katsoa tai jos ei kirkas valo paista siihen juuri oikeasta kulmasta, mutta voit itse katsoa kuvista, oletko samaa mieltä. Kaikki esitetyt kuvat ovat kyseistestä erästä. Oli miten oli, emme halua moisen nystyrän takia heittää koko tuote-erää hävikkiin, mutta toisaalta emme kehtaa vaatia siitä täyttä hintaakaan. Niinpä tämä tuote-erä on pysyvässä alennuksessa, ja pyrimme saamaan priimatavaraa tilalle mahdollisimman nopeasti.


Materiaali on taipuisaa PVC-muovia, ja kiinnitys tapahtuu koukkuvelcrolla. Mukana saat luonnollisesti pörröisen vastakappaleen. Jos haluat kiinnittää merkin johonkin sellaiseen paikkaan, jossa ei ole velcropintaa valmiiksi, voit vaikka ommella tai liimata vastakappaleen siihen alustaksi.


Koko: 80 x 63,7 x 4 mm. Vaakunan kenttä on parisen milliä paksu, ja kohokuvio toiset pari milliä.


Valmistusmaa Alankomaat.